Reynaud: "Ik wil zo graag naar de finale"

Reynaud: "Ik wil zo graag naar de finale"
Foto: © SC

KV Kortrijk moet vanavond proberen twee keer te scoren tegen Cercle Brugge. Volgens Romain Reynaud een moeilijke, maar geen onmogelijke opgave. De Fransman wil alvast er alles aan doen om de Heizel te halen.

De heenmatch tegen Cercle Brugge ligt nog vers in het geheugen. "Het was frustrerend om te zien hoe het plots minder liep. Dat we die Play-off 1 misliepen, dat was nog te verwachten, maar die heenmatch tegen Cercle, dat was pijnlijk. Toen we na 4' voorkwamen, dacht ik dat we op weg waren voor een 3 of 4-0. Die mannen hadden dertien matchen niet meer gewonnen!", doet Reynaud het verhaal in Het Nieuwsblad.

"Als we ons kunnen plaatsen, dan mag je dat gerust een stunt noemen. Het wordt heel moeilijk, we scoorden al acht wedstrijden niet op verplaatsing en moeten er nu twee maken. Maar moeilijk betekent niet onmogelijk, hé. Ik wil zo graag naar de finale. Ik speelde er nog nooit één. In deze kern zijn er een pak die er vorig jaar al bij waren, maar veel spelers zullen dit nooit in hun leven meemaken. Nu we er zo dicht bij staan, moeten we er helemaal voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties