Van Meir: "We zijn al blij dat we in play-off II zitten"

Fabian Morren
| 0 reacties
Van Meir: "We zijn al blij dat we in play-off II zitten"
Foto: © SC

Lierse heeft de belangrijkste opdracht van dit seizoen al vervuld: het behoud verzekeren. Toch willen de Pallieters de play-off II niet zomaar uit handen geven.

"Tegen AA Gent, Kortrijk en Bergen pakten we in de competitie 7 op 18. Als we straks in de play-off I hetzelfde kunnen realiseren, ben ik best tevreden", zegt coach Eric Van Meir in Het Laatste Nieuws. "Gent is de favoriet in onze poule, voor ons moet er niks. We zijn al blij dat we in play-off II zitten en spelen zonder druk."

"Dat wil echter niet zeggen dat we straks zonder inzet mogen spelen. We moeten onze supporters nog iets proberen aan te bieden", stelt de trainer. "Neem nu Kostadin Hazurov. Hij is onze topschutter met negen goals, maar hij zal zijn doelpuntentotaal nog willen optrekken. Tien treffers staat nog altijd mooier dan negen."

Van Meir gaat nu proberen te genieten als coach. "Op dit moment is het een cadeau om de ploeg te mogen leiden, maar ik ga er van uit dat er tegen de zomer een nieuwe hoofdcoach komt en dat ik dan weer assistent word. Ik ben blij dat ik aan het einde van de reguliere competitie kon terugkeren bij de technische staf en alsnog een klein aandeel had in het behoud."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties