Stenman: "Mbokani beste in België"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Stenman: "Mbokani beste in België"
Foto: © SC

Er loopt nog steeds een koude rilling over de rug bij menig Club Brugge-fan wanneer hij terugdenkt aan de laatste trip van blauw-zwart naar het Astridpark. Toch wil Fredrik Stenman zondag iets rapen in Brussel.

De laatste RSC Anderlecht – Club Brugge werd een ware afstraffing voor blauw-zwart. De landskampioen vernederde de West-Vlamingen in november vorig jaar met 6-1. “Maar weest gerust”, aldus Stenman in Het Nieuwsblad. “Zondag wordt het een totaal andere wedstrijd. Club Brugge is een ander team geworden in de tussentijd. We hebben veel bijgeleerd en hebben zelfs een andere coach. Onder Juan Carlos Garrido spelen we op balbezit.”

Club volgt momenteel op vijf punten van leider Anderlecht. Stenman weigert dan ook de titeldroom al op te bergen. “We staan dichter dan ooit bij Anderlecht. Al blijven zij de grote favoriet. Met Dieumerci Mbokani hebben ze de beste speler van België in hun rangen.”

De verdediger van Club houdt geen rekening met een verlies komende zondag. “We hebben iets goed te maken tegenover onze supporters. We trekken niet naar Brussel om er te verliezen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties