Zlatan blikt terug op Barça-periode

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Zlatan blikt terug op Barça-periode
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is algemeen geweten dat Zlatan Ibrahimovic enkele seizoenen geleden met slaande deuren is vertrokken bij FC Barcelona. Toch voelt de Zweedse ster zich niet te beroerd om Lionel Messi te loven.

Zlatan kon in Camp Nou amper nog met iemand door één deur. De Zweedse superster voelde zich onbegrepen omdat Lionel Messi de voorkeur kreeg in de punt. “We speelden een systeem met drie aanvallers”, vertelt Ibrahimovic over die periode op CNN. “Maar Messi wilde niet langer op de flank voetballen, dus werd alles veranderd.”

Toch wil Ibracadabra niet natrappen op de Argentijnse superster. “Ik verkies Messi toch boven Cristiano Ronaldo. De Argentijn is een natuurtalent, terwijl Ronaldo een product is van vele uren training.

Ook rond zijn ex-coach Pep Guardiola wil Zlatan nog iets kwijt. In zijn biografie vertelt hij namelijk dat hij soms zin had om de Catalaan in het ziekenhuis te meppen. “Ik had het op dat moment over Guardiola als mens. Als trainer heeft hij zijn kwaliteiten meer dan bewezen", besluit de aanvaller van PSG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties