Reactie Mathijssen: "Het is niet gelopen zoals gehoopt of verdiend"

Conrad Grayson
| 8 reacties
Mathijssen: "Het is niet gelopen zoals gehoopt of verdiend"
Foto: © SC

Beerschot-coach Jacky Mathijssen vond de nederlaag in Cercle Brugge onverdiend. Hij reageerde nadien ontgoocheld, maar prees wel de inzet en de houding van zijn spelers.

"Weinig mensen hadden verwacht dat Beerschot zo voor de dag zou komen vandaag. Mijn spelers wilden er nog een keer voluit voor gaan.”

Mathijssen vond dat zijn ploeg goed in de wedstijd zat en weinig kansen weggaf. Daarnaast was Beerschot ook in staat enkele goede kansen te creëren. De tegenstander was volgens hem enkel gevaarlijk op stilstaande fases.

"Ik vond ons zeker niet de mindere van Cercle vandaag. Dat eerste doelpunt mag niet vallen. Maar Cercle lijkt ineens een patent op wereldgoals te hebben. Wat een heel seizoen niet lukt, lukt nu wel. Misschien is dat het verschil: zij hebben op het juiste moment wel dat voetbalgeluk."

Mathijssen stelde ook het afgekeurde doelpunt van Ogunjimi in vraag. “Jammer, want men zei mij dat het een geldig doelpunt was. Een scheidsrechter mag zich vergissen, maar het was steeds in ons nadeel de laatste weken. Dat is enorm frustrerend." 

Mathijssen zou zich nu naar eigen zeggen enkele dagen gaan bezinnen, want hij beseft het nog altijd niet dat eerste klasse voorbij is. “Het is niet gelopen zoals gehoopt of verdiend. Over mijn toekomst doe ik nog geen uitspraken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws