Reactie Mikulic: "Revanche nemen op Charleroi

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Mikulic: "Revanche nemen op Charleroi
Foto: © SC

OH Leuven haalde zaterdagavond uit Achter de Kazerne. Met een 1-5 overwinning klimmen de Leuvenaars naar de eerste plaats in hun groep. Tomislav Mikulic trof voor het eerst raak in Leuvense loondienst.

Robby Morren in Mechelen

"Het was mijn eerste goal. Na die corner kwam de tweede bal voor mijn voet en ik heb keihard uitgehaald", zo omschrijft de  verdediger zijn doelpunt.

Nochtans zag het er bij de rust niet rooskleurig uit. OHL keek na 45 minuten tegen een 1-0 achterstand aan. "Ik had natuurlijk niet verwacht dat we er nog 1-5 van zouden maken maar ik wist dat het nog mogelijk was. Enkele weken geleden stonden we aan de rust ook 0-1 achter en toen wonnen we ook nog. In de tweede helft speelden we goed en we konden snel scoren."

"Dit geeft natuurlijk vertrouwen voor de komende wedstrijden", aldus Mikulic. Volgende week speelt OHL voor de eerste stek tegen Charleroi. "We spelen thuis en willen heel graag revanche nemen voor onze nederlaag in Charleroi enkele weken geleden. Toen slaagden we er zelfs niet in kansen te creëren. Dat willen we volgende week voor een vol huis rechtzetten met hetzelfde enthousiasme als in onze tweede helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties