Reactie Raman: "Dit is voor mij ook een smet op mijn palmares"

Raman: "Dit is voor mij ook een smet op mijn palmares"
Foto: © SC

Aan Benito Raman zal het niet gelegen hebben dat Beerschot degradeert. De jongeling scoorde vijf doelpunten voor de Ratten, maar de huurling van AA Gent voelt zich even slecht als de rest van de spelers. "Dit is toch een smet voor mij persoonlijk ook", aldus de spits.

Benito Raman zorgde op het einde voor nog wat spanning met een doelpunt, maar zag daarna de gelijkmaker afgekeurd worden. "Het is logisch dat iedereen zwaar ontgoocheld is. Als je ziet hoe we vandaag gestart zijn en welke kansen we gehad hebben, moet je deze wedstrijd altijd winnen. Maar Cercle scoorde uit twee kansen twee goals en dat maakte het verschil. Wij hadden ook wel een penalty moeten krijgen, want het was een zuivere duwfout op mij. Maar goed, als we onze kansen afmaken, winnen we deze wedstrijd en de twee vorige ook", aldus Raman.

De jongeling die op uitleenbasis overkwam van Gent deed het persoonlijk heel goed, maar kon de degradatie op zijn eentje niet verhinder. "Dit is voor mij een enorme klap. Ook op mijn palmares zal dat een smet blijven, maar zeker voor de club. Dit is een enorm mooie club en ze verdienen het niet om in tweede te moeten spelen."

Zelf trekt hij zeker niet mee naar tweede klasse. "Ik wacht nu op mijn entourage en wat er uit de bus zal vallen. Mijn manager regelt alles met Gent en het wordt afwachten wat Michel Louwagie wil. Ik vind wel dat ik getoond heb dat ik meekan in eerste klasse. Tweede klasse is uitgesloten. Ik wil zo hoog mogelijk spelen en als dat niet lukt in België kijk ik naar andere alternatieven. Ik denk niet dat ik een speler voor tweede klasse ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties