Reactie Maric: "Wilden naar Europa, maar hebben er toch het stadion niet voor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Maric: "Wilden naar Europa, maar hebben er toch het stadion niet voor"
Foto: © SC

Mijat Maric verloor gisteren met Lokeren in Brugge. Na de 2-1 nederlaag lijkt het Lokerse seizoen voorbij. De centrale verdediger vindt het jammer dat Lokeren zoveel punten liet liggen.

Sander De Graeve in Brugge

Tegen Club Brugge gaf Lokeren nog in de eerste helft een 0-1 voorsprong uit handen. "Het is echt jammer dat we niet met die voorsprong konden rusten. We moesten ook meer van onze mogelijkheden op de counter profiteren. Tegen de klasse van Lestienne is echter weinig te beginnen."

"Met meer geluk in die eerste twee wedstrijden konden we misschien iets meer doen. We wilden Europees voetbal halen, maar eigenlijk hebben we daar toch het stadion niet voor. En die wedstrijden dan in Gent of Brussel spelen, dat is ook niet ideaal hé", aldus de eerlijke Maric.

Over het algemeen is Maric wel tevreden over het seizoen. "Als kleine club lieten we toch enkele grotere ploegen achter ons in de reguliere competitie, denk maar aan Gent. Dat is toch geen slecht resultaat. Het is enkel jammer dat we in die laatste drie matchen niet meer echt iets kunnen bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties