Meeuws op weg naar Antwerp?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 70 reacties
Meeuws op weg naar Antwerp?
Foto: © SC

Antwerp wil graag Walter Meeuws inlijven als nieuwe hoofdcoach. Ook de naam van Bob Peeters blijft nagalmen op de Bosuil.

The Great Old is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Dennis van Wijk, de oefenmeester van Antwerp FC dit seizoen, trok immers naar Westerlo.

Walter Meeuws ligt volgens Het Nieuwsblad in pole position om te gaan plaatsnemen in de rood-witte dug-out. “Zijn profiel past perfect binnen onze club”, aldus voorzitter Jan Michel. “Hij kent het huis als geen ander en de spelers zullen opkijken naar een man met zo’n palmares. Maar uiteindelijk beslist de Raad van Bestuur over de aanstelling.”

Meeuws is momenteel werkloos sinds zijn vertrek bij het Egyptische Wadi Degla. Hij werd eerder dit seizoen ook al genoemd bij Lierse. Voor de 61-jarige ex-Rode Duivel zou het een terugkeer zijn naar het stamnummer één. Hij trainde RAFC al van 1991 tot 1993. Het orgelpunt van die periode was behalen van de finale van de Beker voor Bekerwinnaars.

Ook Bob Peeters wordt nog steeds genoemd als mogelijke opvolger van van Wijk. De nieuwe oefenmeester wacht alvast een zware opdracht. Op de Bosuil is het inmiddels een jaarlijkse traditie om groteske uitspraken te doen bij aanvang van een nieuwe voetbaljaargang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties