Ex-voorzitter daagt Beerschot voor rechtbank

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 119 reacties
Ex-voorzitter daagt Beerschot voor rechtbank
Foto: © SC

Paul Nagels heeft een dagvaarding ingediend tegen Beerschot AC bij de Rechtbank van Koophandel. De ex-voorzitter van het ter ziele gegane Beerschot VAC wil op die manier zijn investeringen terugvorderen.

Paul Nagels heeft een procedure opgestart tegen Beerschot AC bij de Rechtbank van Koophandel. Dat meldt Sport/Voetbalmagazine. Op die manier wil de ex-voorzitter van de Ratten zijn investeringen terugkrijgen.

Sinds 11 maart is de Antwerpse club beschermd tegen schuldeisers. Patrick Vanoppen diende toen immers een verzoekschrift in het kader van ‘de wet continuïtein van ondernemingen’ in. Er zijn echter enkele voorwaarden verbonden aan die bescherming en volgens Nagels is net dat het probleem.

De beloofde kapitaalinjectie is uitgebleven en Beerschot kon geen licentie voor volgend seizoen bemachtigen. Nagels wil dus via de rechtbank zijn investeringen terugkrijgen. Naar verluidt zou het over zo’n 750.000 euro gaan.

Gisteren maakten de Ratten bekend dat de club in vereffening gaat. De clubleiding gaat bekijken wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst van Beerschot AC. Belangrijk voor de club is dat de bondsschulden kunnen worden afbetaald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties