Dante: "Tegen Barcelona heb ik kunnen bevestigen"

Frank Deckers
| 1 reacties
Dante: "Tegen Barcelona heb ik kunnen bevestigen"
Foto: © SC

Bonfim Dante kijkt al uit naar de finale van de Champions League. De ex- verdediger van Standard moet het zaterdag opnemen tegen zijn vriend Marco Reus. De twee speelden nog samen bij Borussia Mönchengladbach.

Reus en Dante hebben nog steeds veel contact. “Ik sms Reus zoveel dat hij er gek van wordt. Marco is een vriend van mij, we houden ervan om elkaar een beetje te dollen. We hebben fantastische tijden beleefd bij Mönchengladbach, maar we zullen zaterdag allebei vol voor de overwinning gaan"’ liet de verdediger weten via de website van de FIFA.

De wedstrijden tegen Barcelona noemt hij de beste matchen van zijn seizoen. "Ik had het gevoel dat die twee wedstrijden voor mij een bevestiging waren. Veel mensen hadden twijfels dat ik het niet in de grote matchen kon waarmaken. Volgens mij heb ik dat nu wel bewezen. Het was de ideale test", aldus Dante.

Tegen wie de verdediger moet spelen maakt hem niets uit. "Het maakt niet uit wie je treft. Het is de Champions League-finale. Dortmund heeft het ook verdiend om in de finale te staan. Ze hebben een uitstekend team en kunnen zowel voetballend als in de tegenaanval enorm gevaarlijk zijn." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties