Geruchten van de dag

Timothy Collard
Timothy Collard
| 113 reacties
Geruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Nicklas Pedersen, in de belangstelling van AA Gent, praat vandaag over zijn toekomst met KV Mechelen.

Lorenzo Staelens aast nog op versterking. De oefenmeester van Cercle Brugge wil er graag nog vijf spelers bij. Lees er HIER meer over.

Rudy lijkt De Vereniging dan weer te verlaten. De Portugees is in zijn geboorteland op zoek naar een nieuwe werkgever. Lees HIER verder.

Axel Witsel heeft aangegeven dat hij een transfer naar PSG niet uitsluit. Lees HIER het volledige verhaal.

Barcelona zou zijn goudhaantje Thiago Alcantara nu toch een nieuw contract willen laten tekenen. De spelmaker kan rekenen op interesse van Manchester United, Chelsea en Bayern München.

Werder Bremen zou Alfred Finnbogason op zijn verlanglijstje hebben staan.

KV Oostende is nog steeds op zoek naar versterking. De promovendus heeft nog een verdediger, een flankspeler en een spits nodig.

Wolfsburg zou graag de Spaanse toer opgaan. De Duitsers lieten hun oog vallen op Marc Bartra (Barcelona), Inigo Martinez en Asier Illarramendi (beiden Real Sociedad).

Florent Malouda, transfervrij na zijn periode bij Chelsea, verkast mogelijk naar Griekenland. De Fransman kan er aan de bak bij Olympiakos.

Volgens GVA tekent Jimmy De Jonghe vandaag bij Lierse, lees het HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties