Casillas: "Geweend toen ik op de bank zat"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Casillas: "Geweend toen ik op de bank zat"
Foto: © SC

Iker Casillas heeft een regelrecht rotseizoen achter de rug. De doelman werd bij Real Madrid aan de kant geschoven door Jose Mourinho, maar is erg blij dat hij opnieuw tussen de palen mag staan.

De Spanjaard verloor zijn plaats onder de lat bij Real Madrid nadat hij zijn hand brak. “Wanneer de dokter je dat nieuws brengt, sla je aan het twijfelen”, zo zegt hij aan Fifa.com. “Ik herstelde gelukkig sneller dan verwacht. Maar wanneer je niet speelt bij je club, weet je dat het moeilijk wordt om titularis te zijn bij de nationale ploeg.”

De ervaren doelman geeft ook aan dat hij het heel moeilijk had toen zowel Adan als Diego Lopez de voorkeur kregen. “Tijdens mijn periode op de bank heb ik veel geweend en voelde ik me erg slecht want ik ben Madridista in hart en nieren.”

Er werd ook gespeculeerd dat Casillas de club van zijn hart zou verlaten. Maar door het vertrek van Jose Mourinho zal een transfer wellicht niet meer aan de orde zijn. “Ik wil mijn carrière afsluiten bij Real Madrid. Deze club heeft mij alles gegeven en komt voor mij op de eerste plaats”, besluit de 32-jarige sluitpost.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties