Suarez: "Tijd dat ik mezelf onder controle krijg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Suarez: "Tijd dat ik mezelf onder controle krijg"
Foto: © SC

Luis Suarez is een echte bad boy op een voetbalveld. Elk seizoen komt de aanvaller van Liverpool wel eens op een controversiële manier in het nieuws. "Maar het wordt tijd dat ik mezelf onder controle krijg", is de Uruguayaan eerlijk.

De beet van Suarez in de arm van Branislav Ivanovic in de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea is de wereld rondgegaan. Bovendien was de 64-voudig international, die momenteel met Uruguay aan de slag is op de Confederations Cup, niet aan zijn proefstuk toe. In zijn Ajax-periode plantte hij zijn tanden ook al in PSV-speler Otmal Bakkal.

“Het wordt tijd dat ik mezelf onder controle krijg”, is Suarez eerlijk in Sport/Voetbalmagazine. “Ik wil niet dat de mensen me later om mijn domme acties gaan herinneren. Ik krijg liever kritiek op mijn spel. Bovendien lijdt mijn familie onder al die negatieve aandacht.”

Real Madrid

Ondertussen lijkt de aanvaller, althans volgens zichzelf, op weg naar Real Madrid. Vooral de Britse pers is Suarez kotsbeu. Enig probleem: de aanvaller ligt nog tot 2018 onder contract bij The Reds en de afkoopsom bedraagt maar liefst 48 miljoen euro.

“Elke speler wil het maximum uit zijn carrière halen”, gaat Suarez verder. “Ieder kind droomt ervan om ooit voor Real Madrid of FC Barcelona te spelen. Maar ik heb nog een contract bij Liverpool. Maar stel dat een club interesse heeft, dan zal Liverpool luisteren naar het aanbod.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties