Club Brugge: "Willen veel geld voor Bacca"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 57 reacties
Club Brugge: "Willen veel geld voor Bacca"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele dagen geleden leek het er sterk op dat Carlos Bacca richting Sevilla zou trekken. De Spanjaarden toonden namelijk concrete interesse, maar blauw-zwart hoorde naar eigen zeggen nog niets.

“Wij horen en lezen over de interesse van Sevilla voor Carlos, maar op de club is geen enkel conreet bod binnengelopen van de Spanjaarden. Het zou kunnen dat het management van Carlos meer weet, maar ook zij hebben Club Brugge niet gecontacteerd”, aldus Club-woordvoerder Klaus Van Isacker aan Het Laatste Nieuws.

Blauw-zwart zegt hoe dan ook niet meteen ‘neen’ tegen een transfer, maar er zal wel veel geld op tafel moeten komen vooraleer de Colombiaanse goaltjesdief effectief mag vertrekken. “Eenmaal er toch een boud zou binnenkomen, zullen we dat bekijken. Alleen als de juiste prijs betaald wordt, kan er onderhandeld worden – en daarmee bedoelen we ‘veel geld’.”

Tot slot meldt de krant ook nog dat Bacca een lucratief bod uit Qatar afsloeg. De aanvaller kon er bij Al-Gharafa drie keer meer verdienen dan in het Jan Breydelstadion, maar ging niet op het aanbod in omdat hij koste wat het kost naar Spanje zou willen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties