Dury maakt zich zorgen: "CL staat voor de deur"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Dury maakt zich zorgen: "CL staat voor de deur"
Foto: © SC

Zulte Waregem blikte WS Woluwe gisteren in met 5-0. Toch gaf Francky Dury na afloop blijk van kopzorgen. "De Champions League staat voor de deur."

Essevee won gisteren gemakkelijk van White Star met 5-0. Toch sprak Sporza na afloop geen tevreden oefenmeester. "Ik maak me zorgen", liet een twijfelende oefenmeester optekenen.

De fusieclub zag de voorbije weken Thorgan Hazard, Jonathan Delaplace en Junior Malanda vertrekken. Vooral laatstgenoemde is een serieuze streep door de rekening van Dury. "De verdediging staat op poten, maar op het middenveld is het elke keer sleutelen. Bepaalde dossiers blijven aanslepen en de Champions League komt dichterbij."

Ook Franck Berrier zal wellicht aan het lijstje met vertrekkers worden toegevoegd. De Franse middenvelder, die gisteren zijn eerste wedstrijdminuten vervolmaakte, staat dicht bij een overgang naar Turkije. "Ik heb Berrier amper een kwartmatch laten opdraven", besluit Dury. "Hij wil geen risico nemen met het oog op een transfer. Of ik wil dat Berrier blijft? Ik weet niet of ik daar een stem in heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties