"De Sutter komt met goesting naar Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 60 reacties
"De Sutter komt met goesting naar Brugge"
Foto: © SC

Tom De Sutter moet Club Brugge van doelpunten voorzien. Voorzitter Bart Verhaeghe ziet alvast geen probleem in het Anderlecht-verleden van de aanvaller. "Tom komt met de volle goesting."

Vijf jaar na zijn vertrek uit Jan Breydel keert Tom De Sutter terug. De aanvaller die destijds Cercle van doelpunten voorzag, tekent nog steeds voor dezelfde taak. Enig verschil: deze keer zal hij een blauw-zwart shirt dragen.

Ondertussen wordt het groen-zwarte, en vooral paars-witte, verleden van De Sutter in de verf gezet. "Maar dat mag geen item meer zijn", vertelt Bart Verhaeghe op de Club-website. "De Sutter komt met heel veel goesting naar Brugge. Zijn inbreng in het team zal voor succes zorgen. Bovendien heeft hij ondertussen ook al drie titels gewonnen."

In 2005 werd de 28-jarige spits nog doorgestuurd bij blauw-zwart. De aanvaller timmerde via derdeklasser Torhout aan de terugweg naar het hoogste niveau. "In de tussentijd is De Sutter geëvolueerd tot een topvoetballer. Ik heb bovendien respect voor zijn mentaliteit. Het is niet iedereen gegeven om terug te knokken vanuit de lagere reeksen. Hij doet me op die manier denken aan Carlos Bacca."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties