"Niets meer gehoord van Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
"Niets meer gehoord van Anderlecht"
Foto: © SC

Anderlecht wil zich graag versterken met Ilombé Mboyo, maar AA Gent- voorzitter Ivan De Witte heeft niets meer gehoord van de landskampioen.

“Enkele weken geleden heb ik een goed gesprek gehad met Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock en –manager Herman Van Holsbeeck, maar sindsdien hebben we mekaar niet meer gehoord”, aldus De Witte aan Sporza.

Na het vertrek van Tom De Sutter naar Club Brugge, is Anderlecht van plan om door te drukken voor Petit Pelé. “Ik lees dat Anderlecht alle zeilen bijzet voor Mboyo. Bij ons staat er in elk geval nog evenveel wind. We zijn niet van plan om voor eender welk bod te zwichten.”

“Als Anderlecht echt voor Mboyo gaat, veronderstel ik dat ze nog contact zullen opnemen. Misschien vinden we dan een compromis”, laat de voorzitter van de Buffalo’s optekenen.

El Ghanassy

Het staat tot slot ook nog niet vast dat Yassine El Ghanassy bij Gent zal blijven, al is dat wel de bedoeling geeft De Witte aan. “Het is de bedoeling dat hij het hele seizoen voor AA Gent speelt. Maar ik ben liever voorzichtig, want met sommige spelers weet je nooit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties