Transfergeruchten van de dag: Dos Santos niet naar Anderlecht

Transfergeruchten van de dag: Dos Santos niet naar Anderlecht
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Anderlecht zet na het vertrek van Tom De Sutter naar Club Brugge vol in op Ilombé Mboyo. Een eerste bod zou afgewezen zijn, maar de Brusselaars willen deze week een ultiem bod uitbrengen. Lees er HIER meer over...

Junior Malanda zegt aanbiedingen te hebben uit heel Europa, maar sluit zelfs een terugkeer naar Zulte Waregem niet uit! Raar? Lees het HIER...

Alvast zeker goed nieuws voor Zulte Waregem is dat Chelsea Thorgan Hazard nog een jaartje langer zal uitlenen aan Essevee. HIER kan u daar het fijne van vernemen.

Volgens enkele Nederlandse kranten hoeft Toby Alderweireld nog niet te vrezen. De verdediger van Ajax kan nog steeds naar de Premier League, want Everton toont interesse. Meer weten? Lees HIER...

Ryo Miyaichi van Arsenal zou op huurbasis naar Feyenoord willen komen, maar de Japanner werd door Arsène Wenger meegenomen op stage. Een beslissing kan dus pas op het eind van de maand genomen worden.

Jonathan Dos Santos is dan toch niet op weg naar Anderlecht. Er was concurrentie van onder meer Valencia en Real Sociedad voor de Mexicaan van Barcelona. Jona lijkt nu duidelijk op weg naar Real Sociedad. Van den Brom zag in hem nochtans de ideale vervanger voor Biglia. Alle informatie via DEZE LINK.

De spelers van Atvidabergs zijn hot in België. Eerder ging Pettersson al naar OHL, nu is Viktor Prodell op weg naar Mechelen. Lees HIER alles. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties