Interview "Blij met mijn keuze voor OHL"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
"Blij met mijn keuze voor OHL"
Foto: © SC

OH Leuven trok met Mo Messoudi een speler aan die voor de nodige creativiteit kan zorgen. Door een blessure miste hij een deel van de voorbereiding maar hij wil absoluut een goed seizoen maken bij zijn nieuwe club.

Door Robby Morren

Messoudi liep tijdens de eerste oefenpot bij zijn nieuwe club een blessure op en kon daardoor een deel van de voorbereiding niet meemaken. "Ik heb nog wel wat werk om weer op mijn beste niveau te geraken. Ik kan nog geen volledige match aan want ik heb een groot deel van de voorbereiding gemist. Tegen Troyes had ik het laatste kwartier wel een dipje."

"Op training gaat het allemaal heel goed en dat moet zich nu in de wedstrijden vertalen. Ik ben tevreden maar tegelijk weet ik ook dat het nog beter moet", vertelt Messoudi aan Voetbalkrant.com.

Over zijn nieuwe club is hij vol lof. "Ik ben blij met mijn keuze voor OH Leuven. Ik ben goed opgevangen door de spelers hier en verder is het een club waar alles prima geregeld wordt. Eigenlijk is OHL een gelijkaardige club als KV Kortrijk en met Ronny Van Geneugden is er een coach die in mij gelooft."

Geliefd bij Kortrijk

OHL opent de competitie met een verplaatsing naar de ex-club van Messoudi, KV Kortrijk en daarna ontvangt het KRC Genk. Geen makkelijke opgave terwijl een goede start heel belangrijk is. "Ik hoop dat we een goede start kunnen maken maar Kortrijk uit is natuurlijk allesbehalve makkelijk. Voor mij persoonlijk is het wel tof om terug te keren naar Kortrijk. Ik was geliefd bij de supporters en heb er een goede tijd gekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties