Lukaku is niet bang van Rooney

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Lukaku is niet bang van Rooney
Foto: © SC

De voorbereiding van Romelu Lukaku bij Chelsea loopt als een trein. De spits speelt én scoort onder José Mourinho. De Portugees lijkt ook erg tevreden over de jonge spits. Lukaku is ook van niemand bang, ook niet van Rooney, mocht die de overstap maken.

Lukaku is een vat vol vertrouwen na de succesvolle uitleenbeurt aan West Bromwich Albion. "Ik ben teruggekeerd als een volwassen man. Het eerste jaar in Engeland was moeilijk, maar wat ik vorig jaar bij West Brom kon, moet ik nu ook bij Chelsea kunnen", aldus Lukaku aan Het Nieuwsblad.

Lukaku gelooft ook dat hij een basisplaats kan afdwingen onder Mourinho. "Ik moet in de voorbereiding gewoon zo veel mogelijk scoren en assists uitdelen. Ik moet belangrijk zijn voor Chelsea, want de concurrentie is hier moordend."

Die concurrentie zou nog zwaarder kunnen worden als Rooney de overstap zou maken van Manchester United. "Komt Rooney, maakt niet uit. Ik vertrouw op mijn kwaliteiten, anders zou ik hier niet zitten. Als je een goede voorbereiding doormaakt, kan de trainer niet om je heen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties