Reactie "Wist dat ik tegen Willems iets kon"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
"Wist dat ik tegen Willems iets kon"
Foto: © SC

Ibrahima Conte schitterde gisteravond in het Astridpark. De vleugelspeler liet vlagen van pure klasse zien en degradeerde rechtstreekse tegenstander Jetro Willems af en toe tot een miniem. Toch mocht het niet baten voor Zulte Waregem dat met 0-3 de boot in ging.

Sander De Graeve in Anderlecht

"Zo'n match als nu, dat valt maar één keer per jaar voor", aldus de goedlachse Conte. "Tegen een goeie ploeg als PSV is het niet makkelijk. Daarom ben ik ook tevreden over de prestatie van de ploeg, niet enkel van mijn inbreng."

Conte stak er op het veld toch bovenuit, al na zes minuten rolde hij de hele linkerflank van PSV op. Hij legde de bal dan panklaar voor Leye, maar jammer genoeg trapte die op Skulason. "Het is heel jammer dat we daar niet scoren, de match kon er helemaal anders uitgezien hebben."

"Willems heeft me niet veel gezien, denk ik"

Jetro Willems had het heel lastig met Conte. "Ik speelde in de heenmatch al even mee, en bekeek daarna zijn acties. Ik weet nog dat ik tegen mijn vrienden zei: 'Tegen die kerel, daar kan ik iets tegen doen.' Het is gebleken, hij heeft me niet veel gezien vandaag, denk ik (lacht). Het is toch een Nederlands international, dus ik ben erg tevreden met wat ik tegen hem kon doen."

De vinnige middenvelder deed het goed in de plaats van Franck Berrier, hij wil echter niet te hard van stapel lopen. "Ik hoop dat ik deze lijn kan doortrekken. Het belangrijkste is dat ik blijf werken, we komen net uit de voorbereiding. Alles gaat stap voor stap. Het is de coach die moet beslissen. Ik bereid me steeds voor op de wedstrijd. Of ik nu start of moet invallen in de tweede helft, ik zal er altijd klaar voor zijn en steeds mijn wedstrijd spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties