Patrick Decuyper neemt ontslag bij Essevee

Patrick Decuyper neemt ontslag bij Essevee
Foto: © SC

Gedelegeerd bestuurder Patrick Decuyper heeft vandaag zijn ontslag aangeboden aan de raad van bestuur van Zulte Waregem. De raad van bestuur heeft dat ontslag aanvaard. Willy Naessens wordt interim-CEO.

Het waren niet de meest leuke weken voor Patrick Decuyper. De sterke man van Zulte Waregem werd de zwarte piet toegeschoven in het verhaal rond de aanvoerdersband van Davy De fauw en ook de nieuwe uitleenbeurt - mogelijk maar tot december - van Junior Malanda vonden sommige fans vreemd.

Ook het verhaal rond de stamnummers van enkele maanden geleden was nog niet bij iedereen verteerd en na de gewonnen wedstrijd van Zulte Waregem tegen KV Kortrijk riepen een 50-tal heethoofden om het einde van de CEO: "Patrick buiten!", aldus de fans. 

Zij krijgen nu hun zin. De aanhoudende commotie van de voorbije weken hebben namelijk tot het ontslag van Patrick Decuyper geleid. De sterke man heeft vandaag zelf zijn ontslag aangeboden bij de raad van bestuur van Zulte Waregem.

Negatief klimaat

De raad van bestuur heeft dat ontslag aanvaard, laat het ons weten in een persbericht. Het betreurt wel dat er een negatief klimaat is gecreëerd die de club schade toebrengt. Verder worden volgens de raad van bestuur de positieve zaken vergeten.

"De positieve realisaties van Patrick Decuyper, zoals de nieuwe sfeertribune, grote toename van het aantal supporters, het ontwikkelen van een jeugdvisie en boven alles het behalen van de vice-kampioenstitel worden spijtig genoeg volledig overschaduwd door eenzijdige berichtgeving", aldus het persbericht.

De nieuwe CEO ad-interim bij Essevee wordt Willy Naessens. Carl Ballière neemt voorlopig de rol over van Naessens als voorzitter. De club zal worden geleid door de raad van bestuur en het managementteam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties