Transfergeruchten van de dag: transfer Mitrovic volgende week helemaal rond?

Transfergeruchten van de dag: transfer Mitrovic volgende week helemaal rond?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De transfer van Brecht Dejaegere van KV Kortrijk naar AA Gent leek in het slop te zitten, maar beide clubs hebben de gesprekken terug opgestart. Meer weten?  Ondertussen is die overgang ook in orde. U kan HIER meer lezen.

AA Gent heeft trouwens een nieuwe speler aangetrokken: de 18-jarige Kosovaar Enis Gavazaj komt over van FC Prishtina. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Liverpool staat dan weer dicht bij Aly Cissokho van Valencia. De speler heeft al een akkoord met The Reds, enkel de clubs moeten er nog uitraken (lees HIER).

Anderlecht lijkt nog even te mogen wachten op Aleksander Mitrovic. De Serviër zou vandaag met zijn zaakwaarnemer naar België komen, maar de afspraak werd verschoven naar begin volgende week. Klik HIER om er meer over te weten te komen.

Nani is nog steeds op zoek naar een nieuwe werkgever. De Portugese international verdween van de radar bij Manchester United. AS Roma lijkt nu een oplossing te kunnen bieden aan de flankaanvaller. Lees HIER meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties