Reactie Ozturk: "De wil om te winnen is heel groot in deze groep"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Ozturk: "De wil om te winnen is heel groot in deze groep"
Foto: © SC

Ook tegen Kortrijk stond Ozturk in de basis maar met William Vainqueur krijgt hij er wel een stevige concurrent bij. De middenvelder is vooral blij dat Standard de wedstrijd voor de korte onderbreking won.

Door Robby Morren

"Het was niet makkelijk tegen Kortrijk. We hebben heel hard moeten werken. Kortrijk is een heel volwassen ploeg. In de tweede helft hebben wij meer druk gezet en kwamen er kansen."

"Voor ons was het heel belangrijk om deze reeks, voor de korte onderbreking, af te sluiten met een overwinning en daar zijn we in geslaagd."

Na zes competitiewedstrijden incasseerde de Rouches nog geen enkel goal. "Inderdaad. Een pluim voor de jongens achterin", lacht Ozturk. "Het vertrouwen is natuurlijk aanwezig in de groep maar we werken er hard voor en de wil om te winnen is heel groot."

Vainqueur

Met William Vainqueur krijgt Ozturk er een concurrent bij op het middenveld. "Vainqueur is Vainqueur en Ozturk is Ozturk", reageert hij laconiek. "Er is nu eenmaal veel concurrentie in deze groep maar dat is niet slecht. Je moet altijd je best doen als je speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties