Gerrard weet het zeker: "Ik wil Liverpool coachen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Gerrard weet het zeker: "Ik wil Liverpool coachen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Gerrard is inmiddels 33, maar denkt nog niet meteen aan stoppen. Toch gaat het Liverpool-boegbeeld het komende jaar alles in het werk stellen om de benodigde trainersdiploma's te behalen. "Op mijn leeftijd moet je al nadenken over wat je na je spelerscarrière wil gaan doen."

Nog niet lang geleden tekende de aanvoerder van The Reds nog een nieuwe verbinenis op Anfield. Maar toch denkt hij al aan later. Op een zekere leeftijd, mijn leeftijd, begin je na te denken over wat je na je spelerscarrière wil gaan doen”, aldus Gerrard aan TwentyFour7.

“Wel, ik ben van plan om tijdens de komende twaalf maanden alles in het werk te stellen om de benodigde trainersdiploma’s te behalen. Ik zie mezelf later eerder in de rol van manager dan als assistent. Maar dat kan natuurlijk nog veranderen.”

Liverpool coachen

Natuurlijk hoopt de middenvelder op een dag aan het roer te staan bij de club van zijn hart. “Mijn droom zou in vervulling gaan mocht ik op een dag Liverpool kunnen coachen. Manager zijn op Anfield, dat zou voor mij echt de kers op de taart zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties