Uniek: blessuretijdverzekering

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Uniek: blessuretijdverzekering
Foto: © SC

Vandaag staan er weer acht leuke duels in de Champions League op het programma. Het ergste wat er kan gebeuren is dat de wedstrijd in blessuretijd nog kantelt. Daar is nu een verzekering voor.

Unibet lanceert de unieke blessuretijdverzekering voor de Champions League. Daardoor kan je opgelucht ademhalen als er in de blessuretijd nog iets zou gebeuren in de wedstrijd van de CL waar jij je geld hebt ingezet.

Als je een gokje plaatst bij Unibet op de correcte score, de eerste of laatste doelpuntenmaker of halftime/fulltime en je hebt het niet bij het rechte eind, maar er is nog een doelpunt gevallen in de blessuretijd, dan krijg je gewoon je geld terug.

Geloof jij in de kansen van Manchester United om de Champions League in de wacht te slepen? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet op een eindoverwinning van United kan je 780 euro verdienen.

Denk je dat Arsenal het kampioenenbal wint, dan kan je maar liefst 1800 euro verdienen. Heb je nog geen account bij Unibet? Maak dan snel een account aan via DEZE LINK en ontvang 60 euro aan wedtegoed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties