Reactie Remacle riskeert enkelbreuk

Marc Van Den Noordgaete
| 5 reacties
Remacle riskeert enkelbreuk
Foto: © SC

Jordan Remacle werd in de eerste helft een paar keer zwaar aangepakt, maar moest uiteindelijk van het veld na een ingreep van Kaya. De rechtsbuiten van Lokeren werd naar het ziekenhuis gevoerd. Men vreest voor een enkelbreuk.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

In de eerste minuut kreeg de rechtspoot het al te verduren na een ingreep van Charleroi-linksachter N'Ganga, maar na een ogenschijnlijk banale overtreding van Onur Kaya bleef hij kermend op de grond liggen. De draagberrie en een rit naar het dichtstbijgelegen ziekenhuis was zijn deel.

Opvangen

"Jo hoorde iets kraken in zijn enkel", deed ploegmaat Hans Vanaken het relaas. "Het ziet er helemaal niet goed uit", zuchtte hulptrainer Rudi Cossey op zijn beurt. Er wordt gevreesd voor een zware enkelblessure, misschien zelfs een breuk. Remacle's heenronde zit er wellicht op. 

Ook coach Peter Maes betreurde het uitvallen van zijn rechterflank, maar beklemtoonde wel dat het nu aan de ploeg is om dit op te vangen. "Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit ook zal gebeuren", aldus de Limburger.

Kapot

Onur Kaya kreeg voor zijn fout de gele kaart onder de neus geduwd, hij was ook van de kaart na de wedstrijd en vroeg aan Lokerenspeler Enes Saglik hoe het met Remacle was. "Ik heb nooit iemand vrijwillig geblesseerd, daarom vind ik het ook zo jammer dat dit gebeurde. Ik ben er kapot van, wens Jo alvast het beste toe en hoop dat hij snel herstelt", reageerde hij tegenover de verzamelde pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties