Nainggolan: "Ik verdien een plaats in de WK-selectie"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 37 reacties
Nainggolan: "Ik verdien een plaats in de WK-selectie"
Foto: © SC

De Rode Duivels kwalificeerden zich vorige vrijdag voor het WK van volgend jaar. Één van de jongens die de komende maanden nog moet knokken om er bij te zijn in Brazilië is Radja Nainggolan. "Naar mijn gevoel kreeg ik nog geen echte kans bij de Rode Duivels."

Nainggolan is een vaste waarde bij Cagliari en werd ook afgelopen zomer weer genoemd bij zowat iedere Italiaanse topclub. Bij de Rode Duivels loopt het evenwel heel wat minder vlot. “Ik ben een beetje teleurgesteld dat ik er niet bij ben. Naar mijn gevoel heb ik nog geen echte kans gekregen bij de Rode Duivels”, aldus de middenvelder in Gazet van Antwerpen.

Marc Wilmots gaf onlangs nog aan dat hij de prestaties van Nainggolan opvolgt en dat hij weet dat de middenvelder goed presteert. “Ik hoop dat de bondscoach de daad bij het woord voegt en me een kans geeft in de volgende oefeninterlands. Ik geef niet op, ik zal vechten om bij de selectie te geraken.”

“De nationale ploeg zit vol toppers, maar ik verdien mijn plaatsje”

Nainggolan moet op zijn positie onder meer de strijd aangaan met Witsel, Fellaini en Dembele. “Dat weet ik. De nationale ploeg zit dan ook vol toppers. Maar ik vind dat ik een plaatsje in de WK-selectie verdien. Ik zeg niet als basisspeler, maar wel in de groep van 23.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties