Skúlason onzeker, Godeau op weg terug

Skúlason onzeker, Godeau op weg terug
Foto: © SC

Zulte Waregem verdedigt zaterdag op het veld van Cercle Brugge een derde plaats in de stand. Voor die wedstrijd is Olafur Skúlason onzeker. Bruno Godeau is stilaan op de weg terug na klierkoorts, maar voor hem komt Cercle nog te vroeg.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Ik blesseerde me op training in IJsland met de nationale ploeg voor de wedstrijd tegen Cyprus. Daardoor miste ik de interlands. Ik voel nu nog wat stijfheid in de hamstrings, maar al bij al gaat het goed”, aldus Skúlason zelf tegen Voetbalkrant.com.

“Of ik de wedstrijd dit weekend haal, dat valt nog af te wachten. Ik ga morgen proberen meetrainen en dan zien we wel of het lukt. Het is wel een slecht moment om geblesseerd te raken, zeker omdat ik zo ook niet kon meespelen met IJsland en de wedstrijd in Noorwegen miste.”

"Balans morgen maken"

Coach Francky Dury weet nog niet wat hij gaat doen op het middenveld. “Ik moet eerst wat bekijken hoe het met Skúlason gaat en die balans kunnen we morgen pas maken.”

Wel goed nieuws is er van Bruno Godeau, die al even meetraint met de groep: “Fysiek is hij helemaal fit en klaar voor wedstrijden, maar hij heeft nog wat matchritme nodig. Volgende week zal hij meespelen met de beloften”, aldus Dury.

De volgende dagen kan u hier op Voetbalkrant.com nog meer lezen van Skúlason en Dury: over IJsland, over Zulte Waregem en over de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties