Coach Harelbeke tevreden met eerste periode

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Coach Harelbeke tevreden met eerste periode
Foto: © SC

Sporting West Harelbeke staat momenteel op een tweede plek in Vierde Klasse A, maar kent al een serieuze achterstand op leider Gullegem. Coach Didier Degomme is toch tevreden na de eerste periode.

"De tussentijdse balans na de eerste periode mag positief genoemd worden. We staan op de tweede plaats en hebben tot dusver in elke wedstrijd gescoord en zijn bijgevolg de best scorende ploeg van de reeks. Euforie mag! Puur resultaat gezien ben ik daar als trainer uiteraard best tevreden mee", aldus Degomme op de officiële site van de club.

Toch ziet hij mindere zaken ook. "Niettemin moeten we ook niet blind zijn voor de tekortkomingen. Onze laatste match was een draak en ook al waren de omstandigheden niet ideaal, toch zullen we ook daar mee moeten omgaan willen we top worden. Voetjes op de grond en beseffen dat elke wedstrijd moet gespeeld worden. Niks lossen en niks gemakzucht. Altijd opnieuw beginnen en willen winnen."

"Op vandaag worden we ook her en der door sommigen een beetje naar voor geschoven. Ik vind dit niet onlogisch maar zie dit vooral aan een gemis aan ambitie in eigen kring. Ik vind dit zelf mooi en uitdagend. We kunnen er alleen maar extra kracht uithalen om ons nog extra te tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties