Snyders: "Periodetitel zou leuk zijn voor fans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Snyders: "Periodetitel zou leuk zijn voor fans"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk won gisteren met 0-2 bij FC Heikant. Peter Nijs brak de ban voor de bezoekers, maar besefte dat het niet van een leien dakje liep. "Ik kreeg geen meter ruimte van de thuisverdediging."

Door de overwinning blijft KFCO Beerschot-Wilrijk aan de leiding in de Antwerpse eerste provinciale. Het was uitgerekend Peter Nijs die – van op de stip - voor het openingsdoelpunt zorgde. “Het was opnieuw een zware wedstrijd”, aldus de aanvaller op de website van Beerschot-Wilrijk. “Ik kreeg geen meter ruimte van de thuisverdediging. Voor de rust tekenden we nog voor de 0-2 en op dat moment was de partij gespeeld.”

Over het zware veld kon doelman Jef Snyders een woordje meepraten. “Het leek wel een moeras voor mijn doel”, lachte de goalie. “We spelen nu eenmaal aanvallend voetbal en in zo’n wedstrijden krijg ik dan ook meestal een pak werk. Ik ben dan ook verheugd dat de nul opnieuw op het bord staat. Of we volgende week een feestje bouwen na het behalen van de periodetitel? Vooral voor de fans zou zoiets leuk zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties