Mertens in de basis, De Bruyne en Courtois bankzitter

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Mertens in de basis, De Bruyne en Courtois bankzitter
Foto: © SC

Chelsea speelt vanavond zijn laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. De Engelsen zijn al zeker van de volgende ronde, maar toch begint Kevin De Bruyne op de bank. Bij Atlético, eveneens geplaatst, krijgt Courtois rust.

Chelsea is sinds de vorige speeldag zeker van de volgende ronde. José Mourinho geeft vanavond dan ook enkele jongens de kans om zich te bewijzen. Onder meer Demba Ba en doelman Schwarzer komen in actie, maar Kevin De Bruyne moet zich tevreden stellen met een plaats op de bank. Eden Hazard start in de basis.

Duel Alderweireld-Defour

Ook Thibaut Courtois begint vanavond op de bank. De sluitpost van de Rode Duivels krijgt rust bij Atlético Madrid, dat al zeker is van de volgende ronde. Toby Alderweireld verschijnt wél aan de aftrap, hij staat naast Miranda in het hart van de defensie. Nog een Belg in de basis in Madrid: Steven Defour, bij tegenstander Porto.

Nog een Belg die vanavond aan de aftrap verschijnt bij zijn club: Dries Mertens. De winger mag zich bewijzen tegen Arsenal, waar Thomas Vermaelen op de bank zit. Tot slot nog twee certitudes: Axel Witsel en Nicolas Lombaerts staan in de basis bij Zenit Sint-Petersburg, dat op bezoek gaat bij Austria Wien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties