Maes: "Binnen enkele maanden nog een beker? Zou mooi zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Maes: "Binnen enkele maanden nog een beker? Zou mooi zijn"
Foto: © SC

Sporting Lokeren kroonde zich zaterdagavond tot winnaar tijdens de eerste editie van de Football Battle in Antwerpen. De coach van de Waaslanders, Peter Maes, was na afloop van het toernooi tevreden.

Timothy Collard in Antwerpen

“Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht. Het is altijd afwachten hoe je je aanpast op dit veldje. Maar als je voor aanvang van het toernooi de deelnemers bekeek, dan moesten wij wel meestrijden voor de halve finales of zelfs finale. We hebben dit zeker niet gestolen.”

In de finale werd het na een ruime 6-1-voorsprong nog heel even warm voor de Waaslanders. Kortrijk knokte zich terug tot 6-5, maar daar bleef het bij. “De ballen vlogen er plots wel heel makkelijk in. Die vliegende keeper? Ik had hetzelfde gedaan als Hein, zo kan je de boel vastzetten en toch nog iets forceren. Gelukkige hadden we genoeg marge na die 6-1.”

"Een tweede beker de lucht insteken? Dat zou mooi zijn"

Maes beseft evenwel dat het echte werk nu pas begint. “De echt prijzen die worden nu nog niet uitgedeeld, hé. Over enkele maanden een nieuwe beker de lucht insteken? Zo is dat, inderdaad”, besloot Maes met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties