Reactie Raman: "Ik had beloofd te scoren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Raman: "Ik had beloofd te scoren"
Foto: © SC

KAA Gent schakelde vanavond KV Kortrijk uit in de Cofidis Cup. Vooral Benito Raman was na afloop ontgoocheld. "Ik had eigenlijk vier doelpunten moeten scoren."

Cédric De Volder en Sander De Graeve in Kortrijk

KV Kortrijk en KAA Gent hadden vanavond strafschoppen nodig om uit te maken wie naar de halve finales van de Cofidis Cup mag. De Buffalo's trokken uiteindelijk aan het langste eind. Al deed Benito Raman zijn moederclub lange tijd zweten.

"Ik wilde absoluut winnen tegen Gent", aldus de flankaanvaller. "Ik had bovendien aan een vriend beloofd om te scoren. Dat doe ik overigens altijd tegen De Buffalo's, hé. Maar eigenlijk had ik er vier moeten maken. Waarom ik niet juichte na mijn doelpunt? Vanbinnen ontplofte ik, hoor."

"Stel je voor dat ik antiheld zou geworden zijn"

Tijdens de strafschoppenreeks miste Raman zijn elfmeter. "Gelukkig kreeg ik een herkansing. Stel je voor dat ik hier de antiheld zou zijn geworden. Ik twijfelde echter niet en koos voluit voor dezelfde hoek."

Zaterdag trekken De Kerels naar de Ghelamco Arena voor een competitiewedstrijd. Is het rood-witte seizoen voorbij bij een verlies? "We zijn perfect in staat om de drie punten te pakken in Gent", besluit Raman. "Ondertussen moeten we blijven hopen dat we play-off I alsnog halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties