Teleurgestelde Gillet: "In de val getrapt"

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
Teleurgestelde Gillet: "In de val getrapt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht leek na een vroege openingstreffer op weg naar een makkelijke zege tegen KV Mechelen, maar niets bleek minder waar. Malinwa stuntte immers en haalde het nog met 2-1.

Guillaume Gillet was dan ook teleurgesteld over de manier waarop Anderlecht de wedstrijd liet schieten. “Het begin van de match was perfect. Het leek een makkelijke match te worden, maar we zijn in de val getrapt. Het werd al bij al een verdiende overwinning voor KV Mechelen. We hebben de match laten schieten, want we hadden de wedstrijd laten schieten.”

De aanvoerder van paars-wit beseft dat het beter moet als Anderlecht tot het einde wil meestrijden voor de landstitel. “Zelfs een punt was niet genoeg geweest, we moeten dit soort matchen winnen. Een zesde nederlaag is te veel. We hebben de kwaliteit om beter te doen, maar als er nog iets bijkomt, kan dat maar een bonus zijn.” De international wil de situatie echter niet dramatiseren. “De achterstand op Standard is niet groot, die zeven punten worden gedeeld door twee en dan is de kloof slechts drie punten.”

Over soap-Hazard: "Wacht tot DVD uitkomt"

Toen Gillet op Sporza Radio gevraagd werd over zijn mening omtrent de soap-Hazard, reageerde hij laconiek. “Ik wacht tot de DVD uitkomt. Er blijven nieuwe afleveringen komen. We zullen wel zien, maar hopelijk komt er een akkoord.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties