Bondsparket heeft besloten wat te doen na opmerkelijke uitspraak van Cercle-coach Muslic

Bondsparket heeft besloten wat te doen na opmerkelijke uitspraak van Cercle-coach Muslic
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In aanloop naar het belangrijke duel tussen Club Brugge en Cercle Brugge deed coach Miron Muslic een opvallende uitspraak op training. Die ging onlangs ook rond in het nieuws.

Club Brugge neemt het zondagavond op tegen Cercle Brugge. De thuisploeg heeft genoeg aan een gelijkspel en weet dus wat het moet doen om kampioen te spelen. Cercle zal zich echter niet snel gewonnen geven.

Cercle strijdt namelijk zelf nog mee voor de vierde plaats in de Champions' Play-offs. Daarvoor moet het zelf resultaat boeken tegen Club en hopen dat KRC Genk het niet beter doet.

Tijdens een training voor de belangrijke wedstrijd vingen de camera's van de VRT een opmerkelijke uitspraak op van Cercle-coach Miron Muslic. "Club Brugge zal gesteund worden door hun supporters... En ze zullen ook veel f*cking steun krijgen van de f*cking scheidsrechters", klonk het.

Iets waar het Bondsparket niet heel blij mee was. Er wordt al heel het seizoen op gehamerd dat er meer respect voor scheidsrechters moet komen.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft het Bondsparket de situatie onderzocht. Nadat er meer naar de context gekeken werd, is besloten om Muslic niet te vervolgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties