Preud'homme: "Technisch directeur? Logisch dat die vraag komt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Preud'homme: "Technisch directeur? Logisch dat die vraag komt"
Foto: © SC

Diverse media lieten eerder vandaag weten dat Michel Preud'homme goed op weg is op de sportieve touwtjes volledig in handen te nemen op Olympia. "Club weet dat ik het ergens anders ook al heb gedaan", is de oefenmeester duidelijk.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme zou op Jan Breydel moeten evalueren tot 'een manager naar Engels model'. De Luikenaar ontkent de gesprekken niet. "Ik zit regelmatig samen met de leiding om te kijken hoe we Club een betere organisatie kunnen schenken. Maar ik vind het jammer dat het nieuws nu al is gelekt."

"Club weet dat ik de rol van technisch directeur al bij andere clubs (bij SL Benfica en Standard, nvdr.) heb vervuld. Dan is het eigenlijk niet onlogisch dat die vraag er komt, hé", legt de voormalige Rode Duivel uit. "Maar we zijn nu op lange termijn aan het praten."

"Op lange termijn aan het praten"

Op die manier lijkt Preud'homme het vaarwater van Arnar Gretarsson te betreden. Volgt er een zoveelste reorganisatie bij blauw-zwart? "Maar we werken nu al allemaal samen! Dus veel zal er niet veranderen, hoor. Maar nogmaals: ik heb een contract in Brugge tot 2016. Het is dus eerst en vooral mijn taak om een ploeg neer te poten."

"De heisa is dus eigenlijk een storm in een glas water", besluit de Luikenaar. "Er is gesproken over een langere verbintenis bij de Club. Of toch iets in die richting. Meer ook helemaal niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties