Reactie Destorme: "Het goede gevoel is terug"

Destorme: "Het goede gevoel is terug"
Foto: © SC

Als het moeilijk is, kan je altijd terugvallen op je routiniers. Een conclusie die Franky Vercauteren ook moet getrokken hebben, want onder hem is David Destorme weer één van de belangrijkste spelers geworden. Dat bewees hij nog maar eens tegen Bergen.

"Ik denk niet dat het onze beste match was", begon Destorme. "We hebben getracht alles onder controle te houden, maar Bergen zette ons goed onder druk. Af en toe konden we er uitkomen, maar die wind speelde in de eerste helft in ons nadeel. We probeerden de bal achter hun linies te droppen, maar dat lukte niet. En daarbij vergaten we dan over de grond te spelen. In de tweede helft hadden we wind mee en kwamen we meer in ons spel."

"Ik had daar niets te zoeken"

Destorme scoorde daarbij ook de openingsgoal met een mooie volley. "Ik was wel verbaasd dat ik me in die positie bevond, want eigenlijk had ik daar niets te zoeken. Ik wist wel toen Junker aanlegde, dat ik klaar moest zijn als die bal mijn kant zou opkomen. Ik raakte hem goed en hij ging lekker in doel. Wel een mooie goal dus. En het was ook nodig!"

Destorme lijkt eindelijk ook weer de oude te worden. "Ik voel me ook weer beter. Sinds de stage heb ik het goede gevoel terug. Dit is een nieuwe start voor mij en ja, de trainer speelt daar ook een rol in. We kunnen veel van hem leren en hij geeft me vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties