Deze 'Blues' zijn nu al een titelkandidaat

Nicola Cantoro
| 22 reacties
Deze 'Blues' zijn nu al een titelkandidaat
Foto: © SC

Chelsea FC lijkt zich elke mercato te versterken met een rist nieuwe spelers. De Londenaren kunnen momenteel een volledig elftal met uitgeleende spelers de wei in sturen. En dat team speelt simpelweg mee voor de prijzen in onze pintjesliga. Let wel: niet elke speler staat op zijn beste positie.

Chelsea heeft op dit moment 23 spelers die uitgeleend worden. In doel kiezen we uiteraard voor onze Thibaut Courtois van Atlético Madrid. Enkel over de achterhoede maken we ons een beetje zorgen. Daar is er een gebrek aan centrale verdedigers. Daarom kiezen we voor een 3-4-3-opstelling met 2 naar binnen knijpende backs.

Linksback is Patrick Van Aanholt. De Nederlander heeft een basisstek bij Vitesse in Nederland en wordt beschouwd als een absoluut toptalent bij onze noorderburen. Centraal achterin posteren we Nathaniel Chalobah. Hij komt uit bij tweedeklasser Middlesbrough, maar schijnt een enorm groot talent te zijn. Chalobah mocht al enkele keren invallen bij Chelsea voor zijn uitleenbeurt. Rechtsback is ongetwijfeld Ryan Bertrand. Deze speler heeft al heel wat ervaring in het eerste elftal van Chelsea opgedaan en werd uitgeleend aan Aston Villa.

Het middenveld loopt over van talent. Marko Marin deed ook eerder al ervaring op in het eerste elftal van Chelsea en mag zich nu bewijzen bij het Spaanse Sevilla FC. Hetzelfde geldt voor defensieve middenvelder Romeu Oriol. Hij komt nu uit voor Valencia. Op nummer tien zetten we uiteraard onze Gouden Schoen Thorgan Hazard en op de linkerflank speelt Christian Atsu. De kleine Ghanees is met zijn dribbels bij Vitesse een echte gesel voor elke defensie.

In de aanval komen we de grote namen tegen van Romelu Lukaku (Everton) en Victor Moses (Liverpool). Lucas piazon is een minder bekende naam, maar dat zal niet lang zo blijven. De Braziliaan maakte al het mooie weer bij de Braziliaanse jeugdselecties en is volgens Nederlandse bronnen een ontzettend groot talent. Ook hij komt uit in Nederland voor Vitesse. Daar scoorde hij al 11 doelpunten in 19 wedstrijden. Onthoud die naam!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties