Reactie Ibou is extra gemotiveerd: "Hopelijk scoor ik tegen Waasland-Beveren"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Ibou is extra gemotiveerd: "Hopelijk scoor ik tegen Waasland-Beveren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen enkel doelpunt zaterdagavond in OH Leuven - KV Mechelen en toch ging het thuispubliek in minuut 62 even uit zijn dak. Het was het moment dat Sawaneh Ibou zijn wederoptreden maakte aan Den Dreef. "Het doet goed om hier terug te zijn", lacht de Gambiaan.

Robby Morren in Leuven

We troffen een ontspannen en zelfverzekerde Ibou aan na de wedstrijd. "Het doet goed om terug in Leuven te zijn", herhaalde hij enkele keren. "Ik wil het team helpen. Ik krijg een positieve stimulans van de supporters en iedereen in de club steunt mij. Dat motiveert me nog extra."

Of dat geen extra druk op zijn schouders legt? "Nee, de supporters kennen me en ze weten dat ik het team iets kan bijbrengen. Ik voel geen druk, enkel maar een extra motivatie."

Ibou kreeg nog een goede mogelijkheid om te scoren tegen KV Mechelen, maar hij besloot voorlangs. "Ik controleerde de bal en zag de goal. Ik denk op dat moment geen twee keer na, ik wilde scoren. Ach, één punt tegen KV Mechelen is niet slecht. Wij hadden het meeste balbezit en we hebben vooruit gevoetbald", zo onthoudt Ibou het positieve.

Belangrijke verplaatsing naar Waasland-Beveren

Volgende week maakt OHL de verplaatsing naar Waasland-Beveren, een immens belangrijke wedstrijd in de strijd om het behoud. "Iedereen is scherp op training, er is een goede sfeer in de groep. Dat was vorig jaar de sterkte van dit team en dat gaat ons nu ook helpen."

Ibou zelf voelt zich uitstekend en hoopt OHL al een stap in de goede richting te duwen tegen Waasland-Beveren. "Ik ben fysiek helemaal in orde, maar ik heb nog maar één week getraind. Ik ben blij met de 30 minuten die ik tegen KV Mechelen mocht spelen, ik heb van elke minuut genoten. Hopelijk kan ik volgende week voor een goaltje of assist zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties