Reactie Colpaert ontgoocheld na nederlaag: "Na 1-2 moet je de wedstrijd op slot gooien"

Colpaert ontgoocheld na nederlaag: "Na 1-2 moet je de wedstrijd op slot gooien"
Foto: © SC

Zulte Waregem verloor op het veld van Charleroi drie dure punten. Daardoor mist het de kans naast Anderlecht te komen in de stand en moet het opletten dat Standard en Club Brugge straks niet verder uitlopen. "Natuurlijk is dit puntenverlies een ontgoocheling", is de centrale verdediger duidelijk.

Aernout Van Lindt in Charleroi

“Charleroi zocht van in het begin het doelpunt op en ze kregen er ook eentje. Daarna kwamen wij wat beter in de wedstrijd en konden we ook scoren. Vlak na de rust was er het belangrijke tweede doelpunt.”

“Als je 1-2 voorkomt, dan moet je de wedstrijd op slot gooien en dichtdoen. Dat hebben we vandaag niet kunnen doen. We slikken dan een jammerlijk tweede doelpunt en uiteindelijk verliezen we hier nog.”

“We staan nog steeds vierde”

Al bij al had een puntendeling dan nog goed nieuws geweest: “We weten dat dit een moeilijke verplaatsing is, dus we gingen nog voor de 3-3. We konden dat puntje nog hebben meegepakt en dan gingen we met een goed gevoel naar huis.”

De nederlaag komt hard aan: “Ja, dit is een ontgoocheling. Dit is duur puntenverlies en dat is altijd heel erg spijtig. Maar we staan nog steeds vierde in de stand, dus we moeten niet panikeren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties