Reactie Mertens: "Ik kan ook slecht invallen hoor"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Mertens: "Ik kan ook slecht invallen hoor"
Foto: © SC

Dries Mertens wist zich met Napoli te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. De Rode Duivel mocht niet starten, maar maakte een prima invalbeurt.

Een dikke twintig minuten kreeg Mertens om zijn kunnen te bewijzen tegen Swansea. Op dat moment stond het 1-1 en dankzij de 0-0 in de heenwedstrijd was Napoli virtueel uitgeschakeld.

Met een knappe loopactie zette Mertens met wat geluk Higuain op weg naar het winnende doelpunt, al zou het in blessuretijd nog 3-1 gaan worden. De Belg zelf reageerde na de match voor de camera's van Sporza. "Het was belangrijk dat die 2-1 valt, geluk dat Higuain hem nog binnen schiet. Ik ben blij dat we vandaag wonnen."

"Hopelijk mag ik spelen tegen Porto"

"Ik denk dat ik vandaag goed ben ingevallen. Het is belangrijk dat spelers die van de bank komen het verschil kunnen maken. Maar ik kan ook slecht invallen", aldus Mertens met een knipoog.

In de volgende ronde wacht een Belgisch onderonsje met het Porto van Steven Defour. "Ik hoop dat ik dan mag spelen. Iets zeggen voor de camera tegen Defour? Ik zal het hem wel privé zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties