Laatste 900 kaarten voor historische titelmatch

Jordy Ferket
| 17 reacties
Laatste 900 kaarten voor historische titelmatch
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk staat vandaag voor een historische wedstrijd: de titelmatch in eerste provinciale tegen KFC Katelijne. Als u er nog bij wil zijn, zal u zich wel moeten haasten. Er zijn nog maar 900 tickets te koop voor de historisch titelmatch tegen Katelijne.

Wie vandaag de eerste titel wil meemaken van een ploeg die mede bestuurd wordt door de fans, moet zich haasten. De laatste 900 tickets worden vandaag aan de Ratten gebracht. Die kan je kopen in Café Change en Café Stadion of vanaf 15 uur in Ticketcorner.

Lange wachrijen een uur voor opening loketten

Voor de club is het een hele belangrijke dag. Vanaf 17 uur is er een heus fandorp waar de supporters al kunnen genieten van een pilsje. Marc Steenackers neemt de organisatie van dat dorp in handen. De cafébaas is ook organisator van de fandorpen bij de bekerfinale.

KFCO Beerschot-Wilrijk hoopt op een vol stadion om de spelers naar de titel te stuwen. De laatste keer dat het stadion uitverkocht was in 2002. Toen namen de fans afscheid van profvoetballer Marc Degryse. Een uur voor de opening van de loketten stonden al ellenlange rijen te wachten om de laatste tickets voor de kampioensmatch te bemachtigen. Al meer dan 50 man zijn ingeschreven op de wachtlijst.

Contract met sponsor verlengd

Behalve de wedstrijd vanavond viel er nog wat nieuws te rapen. De hoofdsponsor van de club, Land Invest Group, verlengde het contract met twee jaar. Vanaf het begin van het seizoen prijkt Land Invest Group op de shirts van de club. Dat wil het graag blijven doen. Daarnaast wordt het sponsorbudget ook verdubbelt door CEO Marc Schaling. "Dit is een bewijs van het wederzijdse vertrouwen tussen beide partijen", aldus bestuurslid Fred Lenders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties