Antwerp-speler Bostock getuigt: "Ik ontving doodsbedreigingen toen ik 15 was en naar Tottenham ging"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
Antwerp-speler Bostock getuigt: "Ik ontving doodsbedreigingen toen ik 15 was en naar Tottenham ging"
Foto: © SC

John Bostock werd over het Kanaal op jonge leeftijd bestempeld als een aanstormend talent. Het draaide echter helemaal anders uit. De BBC had een uitgebreid gesprek met de aanvallende middenvelder die momenteel voor Antwerp FC uitkomt.

Met zijn vijftien jaar was Bostock de jongst debuterende speler ooit in de A-kern van Crystal Palace. Toch verliet hij in 2008 Zuid-Londen voor Tottenham (Noord-Londen). Iets wat hem niet in dank werd afgenomen. "Het was een zware tijd", aldus Bostock. "Ik heb doodsbedreigingen ontvangen toen ik vijftien, zestien jaar oud was. Ik heb veel ups en downs gekend, maar kon me sterk houden door de goede thuissituatie."

Bij Tottenham bloeide de nu 22-jarige Bostock nooit helemaal open. Via een passage bij tweedeklasser Antwerp wil hij opnieuw hogerop geraken. "Toen ik hoorde wat Jimmy Hasselbaink met me van plan was hoefde ik er niet lang over na te denken. Ik krijg speelminuten en dat had ik nodig. Door Tottenham Hotspur werd ik een aantal keer verhuurd en dat voelde wat ongemakkelijk", besluit Bostock die bij the Great Old het voetbalplezier terugvond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties