Ibou: "Waarom zouden we het buitenshuis ook eens niet kunnen?"

Ibou: "Waarom zouden we het buitenshuis ook eens niet kunnen?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL kan vanavond een serieuze optie nemen op winst in play-off 3. Daarvoor moet vanavond wel Bergen opzij gezet worden. Voor Sawaneh Ibou een speciale match, want vorig seizoen was hij nog actief bij de Henegouwers.

De winst van vorige week deed het vertrouwen bij Leuven weer groeien. "Zowel defensief als offensief hebben we een sterke wedstrijd gespeeld. Het is slechts de eerste stap in een reeks en we moeten dit niveau blijven behouden de komende weken. Het absolute doel blijft nog steeds het behoud. Dat kunnen we enkel behalen als we geconcentreerd blijven voetballen", zegt Ibou op de website van de club.

Zelf heeft Ibou zijn goede vorm teruggevonden. "Ik voel me opnieuw goed in mijn vel en was heel erg opgetogen dat OHL me in januari de kans gaf om terug te keren naar Den Dreef. We doen het de laatste weken opnieuw erg goed, waardoor de sfeer ook meteen een stuk beter is. Dat maakt mij blij en tegelijk sterk."

Tijd voor de eerste uitwinst van het seizoen? "We hebben dit seizoen buitenshuis nog nooit een driepunter gepakt. Al mogen we ons daar niet door laten afleiden. Elke wedstrijd is anders en je mag geen onnodige druk op jezelf of je team leggen. Het komt er vooral op aan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Waarom zouden we buitenshuis ook niet kunnen wat ons in eigen stadion lukt?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties