Reactie Kawashima: "Standard verdiende een puntje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Kawashima: "Standard verdiende een puntje"
Foto: © Photonews

Eiji Kawashima kreeg gisteren twee doelpunten om de oren in de Cristal Arena. Vooral het tweede doelpunt was - mits een interventie van Laurent Ciman - meer dan vermijdbaar. "Ik kon de bal nog beroeren, maar dat was niet voldoende."

Cédric De Volder in Genk

KRC Genk en Standard bleven gisteren steken op een 2-2-gelijkspel in de Cristal Arena. Vooral aan het tweede doelpunt van de Limburgers gingen enkele individuele Luikse fouten vooraf. Laurent Ciman - die het leer simpelweg de vrije doorgang gaf - sprak zelfs van een communicatiefout met Eiji Kawashima

"Tweede doelpunt? Geen tijd om te communiceren"

"Maar op zo'n moment is er simpelweg geen tijd om te communiceren", legt de Japanse goalie uit. "Ik heb mezelf alvast niets te verwijten. Die bal was veel te ver weg om uit mijn doel te lopen, hé. Uiteindelijk probeerde ik nog te anticiperen op de fase. Ik slaagde er zelfs nog in om de bal te beroeren, maar dat was niet voldoende."

Toch was Kawashima ook eerlijk in zijn analyse. "Met elf waren we simpelweg niet goed genoeg om Genk te kloppen. Na de rode kaart voor Yoni Buyens liep het eigenlijk beter. Vanaf dat moment lukte het eindelijk om Genk onder druk te zetten. Ik denk dat we dit puntje alleszins verdienen. Of de rode kaart voor Yoni terecht was? Ik geef liever geen commentaar op de spelleiding."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties