Reactie Luzon wederom snoeihard voor arbitrage: "Dit is geen toeval meer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 89 reacties
Luzon wederom snoeihard voor arbitrage: "Dit is geen toeval meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guy Luzon staat scherp. De Israëlische veldheer van Standard spaarde de arbitrage wederom niet na het scoreloos gelijkspel tussen Club Brugge en Standard? "Is dit allemaal nog toeval? Ik denk het niet."

Cédric De Volder in Brugge

Guy Luzon schreeuwde in de eerste helft van de partij tussen Club Brugge en Standard moord en brand. Timmy Simons had Mehdi Carcela immers laten kennismaken met de Brugse grasmat. Serge Gumienny was echter een andere mening toegedaan en hield de fluit op zak.

"Elke week opnieuw worden we benadeeld door een fout van de scheidsrechter", foeterde Luzon op de trainersbabbel na de partij. "Er is geen discussie mogelijk: dit was voor honderd procent zeker een strafschop. Ook afgelopen weekend op het veld van KRC Genk kregen we die elfmeter niet, hé." (lange zucht)

Willen of niet: wij worden kampioen

Eerder deze week publiceerden de Rouches al een open brief op hun webstek om de arbitrage te hekelen. "Is dit allemaal nog toeval", gaat de Israëliër onverstoorbaar door? Ik denk het niet, hé. Sommige mensen willen duidelijk niet dat Standard de titel pakt. Wel, willen of niet: wij worden kampioen."

"Iemand die nu zegt dat al die fouten geen effect hebben op de uitslagen en op het klassement, is aan het liegen", besluit Luzon. "Waarom alle scheidsrechters het op Standard hebben gemunt? Eerlijk waar: ik heb geen idee. Dat moet je aan hen vragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties