Rodgers apetrots: "Sterling beste jongere in Europa"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Rodgers apetrots: "Sterling beste jongere in Europa"
Foto: © Photonews

Liverpool mag dromen van een eerste titel in 24 jaar, en één van de sensaties op Anfield Road dit seizoen is de nog steeds piepjonge Raheem Sterling. "Hij is nog altijd maar 19. Het is echt te gek voor woorden", aldus zijn coach Brendan Rodgers.

Sterling stak reeds in het seizoen 2011-2012 de neus aan het venster bij The Reds. Vorig seizoen speelde de youngster al vaak, maar het is dit seizoen dat de pijlsnelle winger écht furore wist te maken.

Rodgers bracht zijn jong goudklompje 21 keer aan de aftrap en zag Sterling tot dusver 9 keer scoren. De coach van Liverpool is dan ook apetrots. “Op dit moment is hij de beste jongere in Europa. En hij is nog altijd maar 19. Het is echt te gek voor woorden”, aldus de Noord-Ierse oefenmeester aan The Daily Star.

Topper in wording?

De jonge Engelsman met Jamaicaanse roots zette dit seizoen enorme stappen, en dat ontging ook zijn coach niet. “Hij heeft dit seizoen bewezen dat hij meer dan alleen een flankspeler is. Hij kan ook uit de voeten achter de spits. Ik denk dat hij kan uitgroeien tot een écht grote speler”, besloot Rodgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties