Reactie Brugse verdediging kent oplossing tegen scorende Rouches

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 36 reacties
Brugse verdediging kent oplossing tegen scorende Rouches
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge en Standard slaagden er gisteren niet in om een doelpuntje te scoren. Vooral de Luikse aanval lijkt het steevast moeilijk te hebben tegen blauw-zwart. "Dat is niet slecht", aldus Bjorn Engels.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge en Standard deelden gisteren de puntjes. De topper eindigde in een scoreloos gelijkspel. Vooral Bjorn Engels was na afloop zichtbaar teleurgesteld na een gemiste kans. Blauw-zwart vergat immers te scoren en liet op die manier de leidersplaats aan de Rouches.

"Thuis moet je elke wedstrijd proberen te winnen", aldus de verdediger na afloop. "Het is jammer dat het niet is gelukt. Vooral voor de pauze hadden we een pak kansen. Die kwamen er vooral na een stilstaande fase, maar dat maakt niet uit. Waaraan dat lag? Club was niet altijd even scherp voor doel, maar Eiji Kawashima pakte uit met enkele goede reddingen."

Ontgoocheling overheerst eventjes

"Standard is in de volledige wedstrijd amper één keertje gevaarlijk geweest", vervolgt Engels. "Ik spreek dan over die fase met Imoh Ezekiel op het einde van de eerste helft. Maar uiteindelijk verandert dit niets aan de titelstrijd, al overheerst de ontgoocheling op dit moment toch eventjes."

De voorbije maanden kregen Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel een pak lof naar het hoofd geworpen. Club slaagde er nochtans in om in alledrie de wedstrijden tegen de Rouches de nul te houden. "Dat is eigenlijk lang niet slecht", kon er bij de speler van Jong België dan toch een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties